Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов колега в раздела с няколко въпроса

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Поразрових малко из нета и се отказах от нов фар на Депо, ще търся да сменя само рефлектора заради гнездото на крушката. Свалих фаровете от колата и утре ще ги разглобя да видя в какво състояние са рефлекторите, като основният и този на дългите ми изглеждат добре и мисля да минат само с миене, утре ще ги снимам доколкото може да се види през стъклото да кажете и вашето мнение.
    Рефлекторите на късите на левия и на десния дали са еднакви ,ще търся счупен фар от който да използвам само рефлектора и ако са еднакви да не търся сало от ляв а и от десен (какъвто изпадне).
    EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
    Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
    Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

Първоначално публикувано от pitbull Покажи съобщение
      Рефлекторите на късите на левия и на десния дали са еднакви .
      Еднакви са.
      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Колеги колко вата ксенон да си взема 35 или 55, келвините мисля да 4300 или 5000.
        EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
        Peugeot 406 Coupe 2.2HDI

Comment

Ами като че ли 35 ватовите са повече разпространени и ако се наложи да търсиш части ще ти е по-лесно.55ватовия би трябвало да свети с една идея повече.Но 35 ватовия ще разтовари значително инсталацията ти на колата ,което за мен лично е голям приоритет.Слагаи смело аз и на колелото си бих сложил ксенон вече!
          5 Ланчии зад гърба си!
          И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Колеги да питам някой знае ли от къде да купя щипки за пластмасовите прагове, че моите почти всички са изпочупени и праговете се държат на магия. Питах по моргите но на никой не му се занимава само за щипките искат да ми продадат и праговете.Става на въпрос за външните прагове.
            Peugeot 406 Coupe 2.2HDI

Comment

Първоначално публикувано от pitbull Покажи съобщение
              Колеги да питам някой знае ли от къде да купя щипки за пластмасовите прагове, че моите почти всички са изпочупени и праговете се държат на магия. Питах по моргите но на никой не му се занимава само за щипките искат да ми продадат и праговете.Става на въпрос за външните прагове.
              Ако разбереш кажи и на мен къде има,чупят ги когато вдигат колата на подемник по сервизите, трябва да се подлагат едни пластмасови шайби.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Проверете тук. Имат от пиле мляко.........макар и на малко по-дебели цени.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Проверете тук. Имат от пиле мляко.........макар и на малко по-дебели цени.
                  тук съм гледал(само бегло,трябва да видя по подробно) има много, но тези нашите освен на праговете другаде не се слагат и вероятно не е рентабилно да се произвеждат[ATTACH][ATTACH]Click image for larger version

Name:	DSC00483.jpg
Views:	1
Size:	77.4 Килобайта
ID:	2310886[/ATTACH][/ATTACH] това са щипките
                  Attached Files
                  Last edited by lordliness; d.m.y г., 17:27.

Comment

Едно уточнение да направя само че левите и десните са различни
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщение
                      Едно уточнение да направя само че левите и десните са различни
                      Тези на снимката са десни ,снимах ги по снимката да си направя някакъв заместител,но още не съм мислил по въпроса,самия праг се сваля като се избута напред или назад не помня
                      Last edited by lordliness; d.m.y г., 17:50.

Comment

Да ви разкажа моите как ги направих.
                        Пак си ползвах тези щипки(повечето си бяха здрави просто се бяха извадили от прага), обаче в зоните около местата за повдигане праговете бяха малко деформирани най-вероятно от груба намеса с подемника, както каза колегата.
                        В местата където влизат щипките пробих с малка бургия отвори и пристегнах с не много дебел тел към отсрещната страна на прага, това на няколко места където беше разчекнат така да се изразя прага. Трябва и да се съобрази на отсрещната страна да не е много високо тела че да не опира в металния праг. И така пристегнатите прагове вече ги монтирах
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Това зеленото реле за мигачите при другите модели Алфи има ли го или е само при 166?
                          166 2.4JTD-00г.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                            Ако разбереш кажи и на мен къде има,чупят ги когато вдигат колата на подемник по сервизите, трябва да се подлагат едни пластмасови шайби.
                            Здравейте! Аз май открих на едно място, но в понеделник ще ми кажат дали ще ги свалят и каква е цената. Ако става ще ги вземем всичките. Проблема е, че аз съм в Бургас а те в София. На мен ми трябват 3 десни. Ако някой иска да ги купи и да ми прати моите в Бургас. 0898754005 Иво.

Comment

Бях в онзи магазин където го е посочил 'екотроник' няма такива щипки има много други и много други автоджунджурии и една мацка постоянно ми вървеше по петите -сигурно да не открадна нещо

Comment

Колеги днес проверявах луфта на свещите и се изненадах ,че три от бобините са с пукнатини. Бобината с най голяма пукнатина е спукана и от двете страни но на снимката не се вижда. Проблем ли са пукнатините ,да търся ли други бобини или може да се кара тека.
                                Attached Files
                                Last edited by pitbull; d.m.y г., 20:10.
                                Peugeot 406 Coupe 2.2HDI

Comment

Working...
                                X